kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Tässä alla tärkeimpiä kysymyksiä, joita ulkoporeammetta miettivät esittävät meille ennen sopivimman altaan valintaan. Toivottavasti näistä kysymyksistä ja vastauksista on sinulle hyötyä.

Allas tulee aina asentaa tasaiselle ja kovalle alustalle ja asennuspaikan tulee olla routimaton. Esimerkkejä pohjasta on 20-30cm paksu sora-tai murskepeti tai betonilaatta. Altaan voi myös asentaa terassille, jolloin tulee huomioida terassin kantavuus. Altaan voi myös upottaa terassiin, mutta allasta ei saa upottaa maan sisään. Mikäli altaan upottaa, on hyvä tehdä terassirakenne niin, että tarvittaessa muutamia lautoja saa pois, jos huoltoluukuille pitää päästä. Allas painaa käyttövalmiina n. 1500-2500kg altaasta riippuen. (sis altaan, vedet ja ihmiset)

Osa altaistamme kytketään 2 x 16 A (verkkovirtaan) ja suurinosa 3 x 16 A (voimavirtaan).

Näillä sähkökytkennöillä allas jaksaa käyttää lämmitintä samaan aikaan kun pumput ovat päällä.

Altaan koko on erittäin tärkeä ja oleellinen asia, joka täytyy miettiä kun allasta hankitaan. Altaiden koot vaihtelevat pääasiassa 2 x 2 m – 2,3 x 3 m välillä ja paikkoja löytyy 4-7 hengelle. Allasta valittaessa on myös tärkeää ottaa huomioon eteenkin erikokoiset henkilöt, jotta heille löytyy myös mukava paikka altaasta ja tässä autamme mielellämme. Erittäin monissa altaissa paikkoja on 5 hengelle, mutta toinen allas on 2 x 2 metriä ja toinen esimerkiksi 2,2 x 2,2 metriä, jolloin jalkatilaan tulee merkittävästi lisää tilaa, ja esimerkiksi pienemmän kokoluokan altaaseen ei todellisuudessa mahdu viittä aikuista.  

Mikäli sähkötaulusta on mahdollista saada voimavirtakytkentä, suosittelemme ehdottomasti voimavirtaa, koska silloin allas jaksaa käyttää lämmitintä samaan aikaan kun pumput on päällä, eikä vesi ala viilenemään.

Altaan veden vaihtoväli riippuu paljon käytöstä, ja mm. siitä kuinka hyvin käydään suihkussa ennen altaaseen menoa ja joutuuko altaaseen saippuoita tai rasvoja. Yleisin vaihtoväli on 2-4 kertaa vuodessa ja altaan laadukkaat puhdistusjärjestelmät yhdistettynä oikeisiin hoitoaineisiin pitävät veden hyvin puhtaana.

Kaikkia altaitamme voi käyttää myös talvella ja mikäs sen parempaa, kun mennä kylmällä ilmalla nauttimaan rentouttavaa hierontaa lämpimään ulkoporealtaaseen. Altaat on laadukkaasti eristetty ja kestävät hyvin pakkasta.

Kaikissa altaisamme on energiatehokkuuden maksimoimiseksi erillinen kiertovesipumppu (pl. Standard-mallisto).

Altaisiin saa valita sekä allasakryylin sekä ulkopaneelin värin useista eri vaihtoehdoista.

Hintaan sisältyy aina paksu lämpökansi. Lisäksi altaan mukana tulee aina starttipaketti, joka pitää sisällään suodattimen sekä aloitus hoitoaineet.

Markkinoilla on hyviä ulkoporealtaita, mutta esim Jacuzzi on hyvä vertailu kohta.

Scroll to Top

Varaa aika
Ouluun

Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
sinuun pian yhteyttä.

Ota yhteyttä

  Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
  sinuun pian yhteyttä.

  Varaa aika
  Järvenpäähän

  Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
  sinuun pian yhteyttä.