Usein kysytyt
kysymykset

Löydät alta tärkeimpiä kysymyksiä, joita ulkoporeammeen ostoa harkitsevat asiakkaat esittävät meille ennen sopivan altaan valintaan. Toivottavasti näistä kysymyksistä ja vastauksista on sinulle hyötyä.

Hyvä ulkoporeallas kestää Suomen vaihtelevia sääolosuhteita ja on valmistettu parhaista materiaaleista nykyaikaisilla tekniikoilla. Aikaa kestävä ulkoporeallas on laadukas, energiatehokas, erilaisten käyttäjien tarpeisiin suunniteltu ja oikein asennettu.

>> Lue lisää hyvän ulkoporealtaan ominaisuuksista

Huippulaadukas ulkoporeallas on valmistettu markkinoiden parhaista materiaaleista ja vastaa käyttäjiensä yksilöllisiä tarpeita.

>> Lue lisää parhaiden ulkoporealtaiden ominaisuuksista

Veloxian ulkoporealtaat on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita – kesän helteistä kirpeisiin pakkasiin. Voit sijoittaa ulkoporealtaan taivasalle tai terassille katokseen.

>> Lue lisää porealtaan sijoittelusta ja asennuksesta pihalle

Mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon, kun poreamme sijoitetaan ulos? Entä sisälle?

>> Poreamme sisään vai ulos – lue artikkeli

Myymälämme Järvenpäässä, Pirkkalassa, Raisiossa ja Oulussa palvelevat sinua sopivana hetkenä. 

>> Lue lisää myymälöistämme

Veloxian asiakkaat ovat laadukkaiden porealtaiden lisäksi erityisen tyytyväisiä tarjoamaamme palveluun.

>> Lue asiakkaidemme kokemuksia

Terassille asennettu ulkoporeallas sointuu kauniisti rakennuksen ja pihan kanssa yhteen. Ota kuitenkin nämä seikat huomioon, kun suunnittelet altaan asennusta terassille.

>> Näin asennat ulkoporealtaan terassille

Allas tulee aina asentaa tasaiselle ja kovalle alustalle, ja asennuspaikan tulee olla routimaton. Pohjaksi soveltuvat esimerkiksi 20-30cm paksu sora-tai murskepeti tai betonilaatta. Altaan voi myös asentaa terassille, jolloin tulee huomioida terassin kantavuus. Jos allas halutaan upottaa terassiin, allasta ei saa upottaa maan sisälle. Mikäli altaan upottaa, on hyvä tehdä terassirakenne niin, että tarvittaessa muutamia lautoja saa pois, jotta altaan huoltoluukuille on vaivatonta päästä. Allas painaa käyttövalmiina n. 1500-2500kg altaasta riippuen (sis. altaan, vedet ja ihmiset).

Osa altaistamme kytketään 2 x 16 A (verkkovirtaan) ja suurin osa 3 x 16 A (voimavirtaan).

Näillä sähkökytkennöillä allas jaksaa käyttää lämmitintä samaan aikaan, kun pumput ovat päällä.

Altaan koko on tärkeä seikka, joka pohdituttaa monia ostopäätöstä tehdessä. Altaiden koot vaihtelevat pääasiassa 2 x 2 m – 2,3 x 3 m välillä, ja paikkoja löytyy 4-7 hengelle. Allasta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon myös eri kokoiset käyttäjät, jotta kaikille löytyy mukava paikka altaasta – tässäkin me autamme mielellämme.

Erittäin monissa altaissa paikkoja on 5 hengelle, mutta altaiden koko vaihtelee 2 x 2 metrin ja 2,2 x 2,2 metrin välillä, jolloin toisessa vaihtoehdossa jalkatilaan tulee merkittävästi lisää tilaa. Esimerkiksi pienemmän kokoluokan altaaseen ei todellisuudessa välttämättä mahdu viittä suurikokoista aikuista.  

Mikäli sähkötaulusta on mahdollista saada voimavirtakytkentä, suosittelemme ehdottomasti voimavirtaa, koska silloin allas jaksaa käyttää lämmitintä samaan aikaan kun pumput on päällä, eikä vesi ala viilenemään.

Altaan veden vaihtoväli riippuu paljon käytöstä, ja esimerkiksi siitä kuinka hyvin käydään suihkussa ennen altaaseen menoa ja joutuuko altaaseen saippuoita tai rasvoja.

Yleisin vedenvaihtoväli on 2-4 kertaa vuodessa. Altaan laadukkaat puhdistusjärjestelmät yhdistettynä oikeisiin hoitoaineisiin pitävät veden hyvin puhtaana.

Kaikkia altaitamme voi käyttää myös talvella ja ne on suunniteltu energiatehokkaiksi ja hyvin eristäviksi ja kestäviksi myös talvipakkasille. Mikäs sen parempaa, kuin mennä kylmällä ilmalla nauttimaan rentouttavaa hierontaa lämpimään ulkoporealtaaseen.

Kaikissa altaisamme on energiatehokkuuden maksimoimiseksi erillinen kiertovesipumppu (pl. Standard-mallisto).

Altaisiin saa valita sekä allasakryylin että ulkopaneelin värin useista eri vaihtoehdoista.

>> Tutustu allasvalikoimaan

Altaan hintaan sisältyy aina paksu lämpökansi. Lisäksi altaan mukana tulee aina starttipaketti, joka pitää sisällään suodattimen sekä aloitushoitoaineet.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Scroll to Top