Hyvä
Ulkoporeallas

Hyvä ulkoporeallas on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, ja se on valmistettu nykyaikaisilla valmistustavoilla vain parhaita materiaaleja käyttäen.

Millainen on hyvä ulkoporeallas

Hyvä ulkoporeallas on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, ja se on valmistettu nykyaikaisilla valmistustavoilla vain parhaita materiaaleja käyttäen. Hyvä ulkoporeallas on laadukas, äärimmäisen energiatehokas ja juuri käyttäjänsä tarpeisiin suunniteltu. Löydä sopiva ulkoporeallas Veloxialta! Kun haluat tinkimättömän laadukkaasti valmistetun ulkoporealtaan, löydät meiltä kattavan valikoiman  ulkoporealtaita.  Haluamme toimittaa asiakkaillemme juuri sopivan ulkoporealtaan, joka on paitsi varusteltu ensiluokkaisilla teknisillä ominaisuuksilla, myös kestää vuosia eteenpäin!

Hyvä poreallas on juuri sinun näköisesi

Kaksi, neljä vai yhdeksän käyttäjää? Makuupaikoilla, kosketusnäytöllä vai päivitetyillä hierontaominaisuuksilla? Veloxialla on hyvä ja monipuolinen ulkoporeallasvalikoima. 

Laadukas ulkoporeallas on nautinto, joka kuuluu kaikille!

-mallistojen ulkoporealtaat vaihtelevat muun muassa altaiden koon, hierontatehon ja räätälöityvyyden perusteella. Kaikissa altaissa käytetään vain laadukkaimpia eristyksiä, kompontentteja sekä materiaaleja.  Special -sarjan altaista löydät päivitetyt huipputason pumput, jotka mahdollistavat tehokkaamman vesihieronnan ja suodatuksen sekä hiljaisemman käyntiäänen ja paremman energiatehokkuuden. Erilaisten pohjamuotoiluiden ansiosta jokainen löytää valikoimastamme omiin tarpeisiin sopivan mallin! Exclusive -malliston altaat on varusteltu erittäin yksityiskohtaisesti. Näistä moderneista ulkoporealtaista löydät muun muassa kosketusnäytön sekä paikkakohtaiset porenapit altaan reunoilla. Ota yhteyttä – löydetään yhdessä sinulle sopiva ulkoporeallas! 

Hyvässä porealtaassa rentoudut

Mikäs sen parempaa kuin yksityinen spa omalla pihalla! Hyvä ulkoporeallas täyttää vaativankin kylpijän toiveet niin visuaalisuuden, toiminnallisuuden kuin hemmotteluominaisuuksienkin osalta. Meiltä saat porealtaat, jotka on varusteltu laadukkailla hierontaominaisuuksilla. Ulkoporeallas omalla pihalla tuo todellista luksusta arkeen! Kaikki mallistomme altaat on mahdollista upottaa terassiin. Kata siis terassille herkulliset tarjoilut ja kilistele ihanalle kesäpäivälle omasta porealtaasta käsin! Talvella terassilla olevaan porealtaaseen on mukava sujahtaa suoraan sisältä. Syksyllä porealtaan reunaa koristaa puolestaan tunnelmalliset kynttilät. Hyvä poreallas palvelee luotettavasti ympäri vuoden!

Tunnelmavalaistus kuuluu hintaan!

Millä fiiliksellä laskeudut poreisiin? Kaikkiin ulkoporealtaisiimme on saatavissa monivärinen LED tunnelmavalaistus, jonka useasta eri värivaihtoehdosta voit valita juuri sen hetkiseen olotilaan sopivan! LED-valaistus vesirajassa lisää porekylvyn tunnelmaa ja rentouttavuutta. 

Altailua kehiin!

Ulkoporealtaat, eli “jacuzzit”, ovat olleet maailmalla suosittuja jo kymmeniä vuosia, mutta nyt ulkoporealtaiden suosio on kasvanut huimaa vauhtia myös Suomessa. Hyvä poreallas tarjoaa käyttäjälleen terveyshyötyjä aina paremmasta unenlaadusta stressihormonien erittymisen pienentymiseen. Mitä siis vielä odotat? Etsitään sinulle sopiva ulkoporeallas jo tänään!

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Scroll to Top