Ulkoporeallas
huolto

Meillä on pitkä kokemus ulkoporealtaiden huollosta, ja tiimimme koostuu alan ammattilaisista. Olemme suorittaneet monenlaisia huoltotarpeita eri altaille ja voimme taata, että laitteesi on asiantuntevissa käsissä.

Huoltopyyntö

Ulkoporeallas huolto

Toivottavasti olette nauttineet ulkoporealtaastanne! Ulkoporealtaat tarjoavat rentoutumista ja ne kestävät käytössä pitkään. Altaan ylläpito on suhteellisen helppoa, eikä vaadi paljoa aikaa. Mutta mikäli ulkoporealtaanne menee rikki tai huomaat sen toiminnassa vikaa, saat Veloxialta laadukkaan ja luotettavan poreallashuollon. Asiantuntijan tekemällä huollolla voidaan ehkäistä suurempia vikoja sekä säästää korjauskuluissa pidemmän päälle.

Veloxialta saat ulkoporealtaiden huollot merkistä ja mallista riippumatta

Meiltä saat laadukkaat ulkoporealtaiden huollot kaikille allasmerkeille. Huollamme ulkoporealtaat kaikkialla Suomessa kumppaniverkostomme avulla. Tilaamalla poreallashuollon meiltä, saat nopeaa ja joustavaa palvelua. Pitkä kokemuksemme ulkoporealtaiden toimittajana ja huoltajana takaa aina huolellisen vianmäärityksen sekä vankan osaamisen tarvittavien huolto- ja korjaustoimenpiteiden suorittamiseen.

Vian selvitykset ja korjausarviot vakuutusyhtiöön

Autamme vian selvittämisessä ja korjausarvioiden laatimisessa myös vakuutusyhtiötä varten. Mikäli ulkoporealtaalle sattuu jokin vahinko, teemme huolto- tai korjauskustannusraportin vakuutusyhtiöllesi.

Täytä sähköinen huoltopyyntölomake

Täyttämällä sähköisen huoltopyyntölomakkeen tietosi välittyvät suoraan ulkoporeallas huollon yhteyshenkilölle, joka on teihin yhteydessä yhden työpäivän aikana. Voitte myös olla yhteydessä puhelimitse 0401328812. Palvelemme arkisin kello 9 – 16, kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä myös muina aikoina (iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä).

Veloxian ulkoporeallashuolto hinnasto (sis. alv)

Tunti- ja kilometriveloitus määräytyvät alueellisen toimijan mukaan. Veloxia läpilaskuttaa huollon suorittaneen huoltoyhtiön laskun huollon tilaajalta. Lisäksi Veloxia laskuttaa huollon tilaajalta kiinteän huollon perusmaksun.

 • Tuntiveloitus 55 – 95 € (jokaiselta alkavalta tunnilta).
 • Kilometrikorvaus 0,8 – 1,3 €/km.
 • Huollon kiinteä perusmaksu per. huolto 130 euroa (Veloxian veloitus huollosta).
 • Huolto/korjauskustannusraportti vakuutusyhtiöön 150 euroa.
 • Tuntiveloitus alkaa siitä, kun asentaja lähtee autollaan kohteeseen alueellisen huollon
  toimipisteestä. Verkostomme kattaa mm. seuraavat alueet: Uusimaa, Turku, Tampere, Rauma/Pori, Vaasa, Oulu, Mikkeli, Joensuu, Imatra, Raahe, Rovaniemi, Levi, Sotkamo/Kuusamo ja Kuopio.

Huollon perusmaksun pitää sisällään: huollon vastaanoton, työnjohdon, verkoston ylläpidon, varaosien saatavuuden sekä varastointi ja puhelinneuvonnan.

Mitä ulkoporealtaan huolto sisältää?

Ulkoporeallas ei tarvitse varsinaista määräaikaishuoltoa. Ulkoporealtaan huolto sisältää laitteen tai esimerkiksi putkiston tarkastuksen ja korjauksen tarpeen mukaan, jos ulkoporealtaan toiminnassa havaitaan ongelmia. Poreallashuollon yhteydessä voidaan tehdä erilaisia vikaselvityksiä sekä vaihtaa hajonneita tai kuluneita osia.

Muista hoitaa ulkoporeallasta säännöllisesti myös itse

Ulkoporeallashuoltomme on saatavilla juuri silloin, kun tarvitset. Muistathan kuitenkin ulkoporealtaan omistajana pitää huolta tietyistä hoitotoimenpiteistä myös itse. Suorittamalla muutamat asiat säännöllisesti varmistat, että ulkoporeallas pysyy hyvässä kunnossa suuremmallakin käytöllä. Tarvittavat huoltotoimenpiteet näet ulkoporealtaan käyttöoppaasta.

Veden hoito ja vaihtaminen

Yksi tärkeimmistä toimenpiteistä on varmistaa puhdas vesi. Altaaseen tulee lisätä viikoittain hoitoaineita, ja samalla on hyvä varmistaa veden ph-arvo sekä suodattimen puhtaus. Lisäksi vesi tulee vaihtaa noin 2–4 kertaa vuodessa. Lue lisää vedenhoidosta täältä.

Tilaa ulkoporealtaan huolto Veloxialta

 • Meillä on pitkä kokemus ulkoporealtaiden huollosta, ja tiimimme koostuu alan ammattilaisista. Olemme suorittaneet monenlaisia huoltotarpeita eri altaille ja voimme taata, että laitteesi on asiantuntevissa käsissä.
 • Riippumatta siitä missä päin Suomea ulkoporealtaasi sijaitsee, saavumme tekemään tarvittavan huollon. Laaja huoltoverkostomme pitää huolen siitä, että saat aina apua, mikäli altailusi jostain syystä keskeytyy!
 • Ymmärrämme, että ulkoporealtaiden yllättävät viat voivat aiheuttaa harmia. Siksi tarjoamme nopeaa ja joustavaa palvelua. Pyrimme reagoimaan huoltopyyntöihin mahdollisimman pikaisesti ja sovimme huoltokäynnin asiakkaan aikataulun mukaan.
 • Jos ulkoporealtaallesi sattuu vahinko, autamme myös vian selvittämisessä ja korjausarvioiden laatimisessa vakuutusyhtiötä varten. Tunnemme altaiden vakuutusvaatimukset ja autamme sinua saamaan asianmukaisen korvauksen.
 • Teemme halutessanne myös määräaikaistarkastusia
Scroll to Top