Ulkoporeamme
allasrahoituksella

Tuohirahoitus
60 kk korko 0%
ei avausmaksua
(Voimassa 24.3-11.4)

TUOHI RAHOITUS

Rahoitustarjous kaikille Nordea Tuohi asiakkaille jopa 60 kk (Outlet tuotteet 40kk) korko 0%

Ulkoporeammeen normaalin kuukausierän lisäksi tuohirahoituksen ainoa kulu on 5e/kk tilinhoitomaksu, joka laskutetaan jokaisen kuukauden laskun yhteydessä. Tuohi Mastercardin muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

Rahoitus ulkoporeammeelle haetaan yhdessä myyjän kanssa. Huomioithan, että Tuohi- rahoitus vaatii aina tunnistautumisen myymälässämme. Hakemuksen päätös saadaan heti.

Voit lisätä ulkoporeammeesi kaikki lisätarvikkeet ostoslistallesi, rahoitamme koko kauppasumman korottomasti aina 10 000 euroon asti.

TUOHI Rahoitus on turvallinen, helppo ja vaivaton tapa hankkia ulkoporeamme. Voit lisätä ammeesi kaikki lisätarvikkeet ostoslistallesi, rahoitamme koko kauppasumman korottomasti. Haluatko kuulla lisää tai tilata ulkoporeammeen heti? Ota yhteyttä lähimpään myyjääsi.

banneri_Tuohi
 • Ulkoporeamme rahoitus TUOHI on koroton!
 • Maksuajalla 10, 20, 30 ,40kk ja 60kk UUSILLE ja nykyisille Nordea Tuohi ASIAKKAILLE.
 • Max luototettava summa 10.000e.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Sopii kaikkien pankkien asiakkaille.
 • Rahoitus on vakuudeton!

esim: XXXX allaspaketti 10.000e, maksuaika 40kk + tilinhoitomaksu 5e/kk =kuukausierä 255e/kk (sis. 5e/tilinhoitomaksu)

Kysy lisää rahoituksesta myynnistämme

Veloxia on Novitek ulkoporeammeiden luotettava jälleenmyyjä. Kun mietit ulkoporeammeen hankintaa, kannattaa olla yhteydessä asiantuntevaan myyntihenkilökuntamme. Me autamme sinua valitsemaan sopivan ulkoporeammeen ja voimme yhdessä miettiä ammeeseen liittyviä yksityiskohtia budjettisi ja haluamasi käyttötarkoituksen perusteella. Vastaamme kaikkiin ulkoporeammeiden rahoitukseen liittyviin kysymyksiin ja kerromme mielellämme lisää rahoitusvaihtoehdoista. Voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai tulla vierailemaan myymäläämme.

Myymämme ulkoporeammeet ovat parasta kotimaista laatua ja niillä on pitkä käyttöikä. Laajan huoltoverkostomme avulla saat aina tarvittavaa apua ja palvelua ulkoporeammeesi huoltoon ja ylläpitoon liittyen. Koska ulkoporeammeemme ovat kestäviä ja ne tarjoavat käyttäjälleen nautinnollisia altailuhetkiä jopa kymmeniksi vuosiksi, rahoitus on järkevä keino hankkia amme. Kysy lisää ulkoporeammeen rahoituksesta, etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu yhdessä!

OP RAHOITUS

Ulkoporeammeelle voit hakea rahoitusta OP:lta. Rahoitus tarjous 1 kk 0% korko sekä ensimmäinen erä 0e laskutuspalkkio.

Voit itse tehdä netissä ulkoporeammeen rahoitushakemuksen helposti ja nopeasti.

 • Saat luottopäätöksen välittömästi.
 • Rahoitus Online tekee asioinnin vaivattomaksi.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Sopii kaikkien pankkien asiakkaille.

Esimerkkejä
lainasummista ja kk-eristä

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 9,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (7,70 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 184 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 78 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

  Scroll to Top

  Varaa aika
  Ouluun

  Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
  sinuun pian yhteyttä.

  Ota yhteyttä

   Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
   sinuun pian yhteyttä.

   Varaa aika
   Järvenpäähän

   Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
   sinuun pian yhteyttä.