Ulkoporeamme
allasrahoituksella

Koska ulkoporeammeemme ovat kestäviä ja ne tarjoavat käyttäjälleen nautinnollisia altailuhetkiä jopa kymmeniksi vuosiksi, rahoitus on järkevä keino hankkia amme. Kysy lisää ulkoporeammeen rahoituksesta, etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu yhdessä!

Tuohi rahoitus

Rahoitustarjous kaikille Tuohi Mastercard asiakkaille jopa 40 kk korko 0%. (Tilinhoitomaksu 5€/kk)

Ulkoporeammeen normaalin kuukausierän lisäksi Tuohi -rahoituksen kulu on 5e/kk tilinhoitomaksu, joka laskutetaan jokaisen kuukauden laskun yhteydessä. Rahoituksen kampanja maksu on 170 euroa, joka voidaan lisätä rahoituksen summaan tai laskuttaa erillisellä laskulla. Tuohi Mastercardin muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

Rahoitus ulkoporeammeelle haetaan yhdessä myyjän kanssa. Huomioithan, että Tuohi- rahoitus vaatii aina tunnistautumisen myymälässämme. Hakemuksen päätös saadaan heti.

Voit lisätä ulkoporeammeesi kaikki lisätarvikkeet ostoslistallesi, rahoitamme koko kauppasumman korottomasti 10 000 euroon asti.

TUOHI Rahoitus on turvallinen ja joustava tapa hankkia ulkoporeamme. Voit lisätä ammeesi kaikki lisätarvikkeet ostoslistallesi, rahoitamme koko kauppasumman korottomasti. Haluatko kuulla lisää tai tilata ulkoporeammeen heti? Ota yhteyttä lähimpään myyjääsi.

Ulkoporeallas Tuohi rahoituksella

 • Ulkoporeamme rahoitus TUOHI 40 kk tasaerä kampanja, korko 0 %, kampanjamaksu 75 euroa,  tilinhoitomaksu 5 e/kk
 • Max luototettava summa 10.000e.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Sopii kaikkien pankkien asiakkaille.
 • Rahoitus on vakuudeton!

esim: XXXX allaspaketti 10.000e, maksuaika 40kk + tilinhoitomaksu 5e/kk =kuukausierä 255e/kk (sis. 5e/tilinhoitomaksu)

Kysy lisää rahoituksesta myynnistämme

Veloxia on alan vakavarainen ja luotettava toimija. Kun mietit ulkoporeammeen hankintaa, kannattaa olla yhteydessä asiantuntevaan myyntihenkilökuntamme. Me autamme sinua valitsemaan sopivan ulkoporeammeen ja voimme yhdessä miettiä ammeeseen liittyviä yksityiskohtia budjettisi ja haluamasi käyttötarkoituksen perusteella. Vastaamme kaikkiin ulkoporeammeiden rahoitukseen liittyviin kysymyksiin ja kerromme mielellämme lisää rahoitusvaihtoehdoista. Voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai tulla vierailemaan myymäläämme.

Myymämme ulkoporeammeet ovat parasta laatua ja niillä on pitkä käyttöikä. Laajan huoltoverkostomme avulla saat aina tarvittavaa apua ja palvelua ulkoporeammeesi huoltoon ja ylläpitoon liittyen. Koska ulkoporeammeemme ovat kestäviä ja ne tarjoavat käyttäjälleen nautinnollisia altailuhetkiä jopa kymmeniksi vuosiksi, rahoitus on järkevä keino hankkia amme. Kysy lisää ulkoporeammeen rahoituksesta, etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu yhdessä!

OP rahoitus

Voit itse tehdä netissä ulkoporeammeen rahoitushakemuksen helposti ja nopeasti.

Ulkoporeammeelle voit hakea rahoitusta OP:lta. Rahoitus tarjous 1 kk 0% korko sekä ensimmäinen erä 0e laskutuspalkkio.

 • Saat luottopäätöksen välittömästi.
 • Rahoitus Online tekee asioinnin vaivattomaksi.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Sopii kaikkien pankkien asiakkaille.

Esimerkkejä lainasummista ja kk-eristä

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 9,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (7,70 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 184 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 78 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Scroll to Top