Ulkoporeallas
kauppa

Veloxia Oy on valtakunnallinen ulkoporeallaskauppa, josta saat kokonaisvaltaisen, asiantuntevan sekä ammattitaitoisen palvelun.

Ulkoporeallas kauppa

Veloxia Oy on valtakunnallinen ulkoporeallaskauppa, josta saat kokonaisvaltaisen, asiantuntevan sekä ammattitaitoisen palvelun. Veloxian tarjoama palvelu yhdistettynä tasokkaisiin ulkoporealtaisiin on sinulle, joka arvostat laatua ja haluat investoida kestävään ulkoporealtaaseen.

Tervetuloa myymäläämme!

Myymälämme Järvenpäässä ja Oulussa palvelevat sinua teille sopivana hetkenä. Voit sopia haluamasi ajankohdan vierailulle juuri sinun toiveidesi mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin valitsemaasi myymäläämme!

Myymälöissämme pääset tutustumaan altaidemme ominaisuuksiin aina pohjamuotoilusta teknisiin varusteluihin. Esittelemme väri- ja valovaihtoehdot sekä erilaiset asennusmahdollisuudet. Paikan päällä näet myös ulkoporealtaiden kokoerot selkeämmin.

Lisävarusteiden verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden

Veloxia tarjoaa myös monipuolisen verkkokaupan, josta löydät kaiken tarpeellisen porealtaallesi. Laadukkaat allastarvikkeet ja hoitoaineet voit tilata verkkokaupastamme helposti suoraan kotiin toimitettuna. Tuotteet voi noutaa myös Järvenpään myymälästä.

Ulkoporealtaat käyttövalmiina Veloxialta

Ulkoporeallaskaupastamme saat ulkoporealtaita neljästä eri mallistosta. Kaikkien altaiden valmistukseen on käytetty ainoastaan parhaita mahdollisia materiaaleja, eristyksiä ja komponentteja. Altaamme on suunniteltu pohjoisen vaihteleviin sääolosuhteisiin – ne kestävät aikaa ja hellivät omistajaansa vuosikymmenien ajan. Ota yhteyttä ja tilaa laadukas ulkoporeallas Veloxialta!

Kun ostat ulkoporealtaan Veloxialta, maksat altaan vasta ennen toimitusta. Tilaa siis allas jo hyvissä ajoin, vaikka haluaisit sen toimituksen vasta esimerkiksi syksymmällä! Toimitamme altaan haluamaasi paikkaan vesitestattuna ja käyttövalmiina. Lisäksi mukana toimitetaan vakiovarusteena paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloitusvedenhoitoaineet sekä kattava käyttöohje.

Lisänautintoa lisävarusteilla!

Suomen kelit ovat tunnetusti kylmät, vaihtelevat ja arvaamattomat. Parasta onkin pulahtaa porekylpyyn kireimmillä talvipakkasilla.

Meiltä saat myös muun muassa allasimurit, suojahuput ja kansitelineet! Tutustu lisävarusteisiin verkkokaupassamme.

Valitse Veloxia!

Valitsemalla altaan Veloxian ulkoporeallaskaupasta saat asiantuntevaa palvelua sekä korkealaatuisen ja energiatehokkaan ulkoporealtaan. Työllistät kotimaisia yrittäjiä aina myyjäliikkeestä altaan valmistajaan, alihankkijoihin, kuljetusliikkeeseen sekä koko teollisuuden arvoketjuun! Veloxia on turvallinen ja luotettava asiakaspalvelija.

 • Korkealaatuiset  ulkoporealtaat
 • Huipputason energiatehokkuus
 • Helppo huoltoiset altaat
 • Energiatehokkaat eristeet
 • Vain laadukkaimmat ja kestävimmät komponentit
 • Useita allaskokoja, pohjamalleja ja värivaihtoehtoja
 • Lukuisia lisäominaisuuksia ja lisävarusteita.
 • Kattava valikoima useita erilaisia hierontaominaisuuksia
  vaativaankin makuun
 • Erinomainen hinta-laatusuhde
 • Valtakunnallinen huoltoverkosto
 • Palvelemme myymälöissä myös iltaisin ja viikonloppuisin
 • Luotettava – AAA-luottoluokitus

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Scroll to Top