Poreallas
pihalle

Veloxialta tilaat markkinoiden parhaat kotimaiset porealtaat. Ulkoporealtaat ovat saavuttaneet suuren suosion, eikä ihme! Onhan porealtaassa loikoilu omalla pihalla ihana tapa rentoutua joko yksin tai koko perheen kanssa.

Voiko ulkoporealtaan asentaa pihalle

Kaikki ulkoporealtaamme ovat suunniteltu pihalle asennettaviksi ja tehty kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita aina kesän helteistä kirpeisiin talvipakkasiin. Voit sijoittaa ulkoporealtaan pihalla taivasalle tai katokseen. Altaan paksu lämpökansi on suunniteltu kestämään painavankin lumikuorman. Porealtaan voi sijoittaa yhtä hyvin myös lasitetulle terassille. Ulkoporeallas pihalla tuo nautintoa jokaisena vuodenaikana!

Korkealaatuiset porealtaat Veloxialta

Kun mietit porealtaan hankkimista pihalle, ota yhteyttä meihin! Pihalla ympäri vuoden käytössä olevan porealtaan tulee olla valmistettu kestävästi laadukkaista materiaaleista. 

Minkälainen poreallas pihalle sitten sopii? Veloxian ulkoporeallasvalikoima koostuu neljästä eri varustetasoisista ulkoporealtaista, meiltä löytyy poreallas pihaan kuin pihaan! Huolella suunnitellut altaat ovat pitkäikäisiä, ja ne on valmistettu vain parhaita eristyksiä ja komponentteja käyttäen.

Sopiva poreallas jokaiseen tarpeeseen

Ulkoporealtaan hankkimista suunniteltaessa on hyvä ottaa selvää altaiden erilaisista ominaisuuksista ja yksityiskohdista. Minkälaiset materiaalit kestävät pihakäyttöä parhaiten?

Mitä lisävarusteita porealtaaseen kuuluu? Onko väliä mihin porealtaan sijoittaa? Kun tilaat porealtaan meiltä, sinun ei tarvitse huolehtia näistä yhdestäkään!

Veloxian porealtaat ovat tarkoitettu poikkeuksetta käytettäväksi pihalla. Toimitamme sinulle altaan, joka kestää ikää ja antaa nautintoa vuosikymmenten ajan! Kaikkien  ulkoporealtaiden mukana toimitetaan paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloitusvedenhoitoaineet sekä selkeä käyttöohje.

Me autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan porealtaan, tilaamme tuotteen ja toimitamme vesitestatun altaan tehtaalta pihaasi käyttövalmiiksi. Sinun tehtäväsi on vain seurata vierestä kylpytakki päällä!

Mihin poreallas kannattaa sijoittaa pihalla

Käytännössä ulkoporealtaan voi sijoittaa pihalla lähes mihin tahansa. Kun mietitään ulkoporealtaan sijoittelua, on kuitenkin tärkeä huomioida altaan huollettavuus tulevaisuudessa. Erityisen tärkeää se on, jos allas on tarkoitus upottaa terassiin. Silloin altaan jokaisella sivulla tulee olla noin 60 cm vapaata tilaa. Näin taataan huoltotoimien onnistuminen. Kunhan alusta on tasainen, yhtenäinen ja altaan painon kestävä, voi poreallas olla pihamaalla, terassilla tai kivetyksellä.

Tilaa poreallas meiltä!

Veloxialta tilaat markkinoiden parhaat kotimaiset porealtaat. Ulkoporealtaat ovat saavuttaneet suuren suosion, eikä ihme! Onhan porealtaassa loikoilu omalla pihalla ihana tapa rentoutua joko yksin tai koko perheen kanssa. Ota yhteyttä – etsitään paras poreallas juuri sinun pihallesi!

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Scroll to Top