Ulkoporeallas terassille

Ulkoporeallas terassille

Ulkoporeallas terassille tai upotettuna terassiin, valinta on sinun. Novitek ulkoporealtaaseen voidaan valita lisävarusteena uniikki upotuspanelointi, joka mahdollistaa ulkoporealtaan upottamisen terassiin ilman erillisiä terassiin tehtäviä ”huoltoluukkuja”. Katso esittelyvideo upotuspaneloinnista, lue alta yleisimmät vinkit ulkoporealtaan sijoittamiseen tai kysy lisää myyjiltämme.

Terassi on hyvin yleinen ulkoporealtaan sijoituskohde. Terassilla olevaan ulkoporealtaaseen on helppo mennä sisältä ja huolella sijoitettu poreallas sopii kauniisti osaksi pihaa. Terassi on mukava tila viettää aikaa yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Vielä kun kruunataan oleskelualue tyylikkäällä Novitekin ulkoporealtaalla, ei malta terassilta lähteä edes talvipakkasillakaan!

Mitä tulee huomioida, kun poreallas sijoitetaan terassille?

Olemme keränneet alle muutaman tärkeimmän asian, jotka tulee huomioida, kun ulkoporeallasta sijoitetaan terassille. Kysy lisätietoa myyjiltämme!

Upottaminen terassiin

Kun poreallas upotetaan terassiin, on ensiluokkaisen tärkeää miettiä asennuspaikkaa huollettavuuden näkökulmasta. Jos ulkoporeallas upotetaan terassiin ilman, että taataan pääsy huoltoluukulle, saatetaan poreallas joutua nostamaan pois terassilta mahdollisten huoltojen ajaksi. Tämä lisää ikävästi vaivaa ja kustannuksia porealtaan omistajalle. Terassiin upotetun altaan jokaisella sivulla tulee olla noin 60 cm vapaata tilaa. Näin huoltotoimet pystytään suorittamaan helposti.

Kysy myös ainutlaatuisesta upotuspaneloinnista! Kaikkiin myymiimme Novitek Standard,  Special ja Exclusive -tuoteperheiden altaisiin on saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena upotuspanelointi, jonka ansiosta upotus terassiin onnistuu ilman erillisiä terassiin rakennettuja huoltoluukkuja.

Sijoittaminen terassin päälle

Ulkoporealtaan upottaminen jo valmiille terassille on usein monia haasteita sisältävä projekti. Valmiin terassin muuttaminen on iso työ ja siksi suosittelemmekin, että olemassa olevalle terassille ulkoporeallas sijoitetaan terassin päälle. Kun allas sijoitetaan terassin päälle, on tärkeä varmistaa, että terassi kestää altaan, veden ja kylpijöiden yhteispainon. Terassin on oltava tasainen ja rakenteeltaan yhtenevä alusta.

Huolettaako altaan ulkonäkö terassin päällä? Ei hätää, ulkoporeallas voidaan koteloida ja näin allas integroituu terassiin omien toiveiden mukaisesti. Terassiin sopiva porrastettu kotelointi tuo tunnelmaa ja altaaseen johtavat portaat voidaan esimerkiksi koristella ihanilla kynttilöillä ja valoilla!

Meiltä löydät kattavan valikoiman eri kokoisia Novitek -tuoteperheen porealtaita. Muista miettiä terassin päälle sijoitettavaa poreallasta myös sopivan koon ja käytännöllisyyden kannalta. Terassille ahdattu liian iso poreallas on paitsi hassunnäköinen, myös haittaa kulkuyhteyksiä ja terassin muuta käyttöä.

Mikä on paras ulkoporeallas terassille?

Veloxia on Novitek -ulkoporealtaiden virallinen jälleenmyyjä. Kaikki Novitek -tuoteperheen altaat on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa, ja ne on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita ympäri vuoden. Altaat on valmistettu nykyaikaisin menetelmin ja niiden komponentteihin sekä eristyksiin on käytetty ainoastaan laadukkaimpia ja kestävimpiä materiaaleja. Kaikki valikoimamme porealtaat voidaan sijoittaa terassille!

Veloxialta saat ulkoporealtaat käyttövalmiina!

Veloxialta saat porealtaat terassille luotettavasti ja turvallisesti. Toimitamme Novitek -ulkoporealtaat vesitestattuna ja käyttövalmiina. Lisäksi kaikkien altaiden mukana toimitetaan eristekansi, kuitusuodatin, vedenhoitoaineet alkuun sekä selkeä käyttöohje. Terassille asennettuun altaaseen voit pulahtaa saman tien! Ota yhteyttä – etsitään terassillesi sopiva ulkoporeallas yhdessä.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Scroll to Top