Ulkoporealtaat

Hyödynnä messu- sekä avajaisetu!
Voimassa 15.3 asti

Altaan ostajalle avajaisetuna kansihissi kaupanpäälle! Arvo 450€
Ainutlaatuinen tilaisuus hyödyntää messu-sekä avajaisetu! Etu jopa 2000€

Veloxia ja novitek altaat

Novitek-ulkoporeallasperhe koostuu neljästä mallistosta. Novitek Standard, Special, Exclusive- ja Lumispa- mallistot. Eri mallistoissa vaihtelevat muun muassa altaiden koko, hierontateho, ominaisuudet ja räätälöitävyys.

Standard

Laadukas ulkoporeallas on nautinto, joka kuuluu kaikille. Standard on yksinkertaisen tyylikäs allasperhe, jonka altaat sopivat erinomaisesti ensimmäiseksi ulkoporealtaaksi. Räätälöitävistä Classic- Exclusive- ja Lumispa-mallistoistamme poiketen Standard -altaat myydään valmiina paketteina. Nämäkin altaat valmistetaan käsityönä Salossa – taattua Suomalaista laatua.

Special

Veloxian Special-edition altaat

Exclusive

Uusi Exclusive -mallistomme on yhdistelmä perinteistä ulkoporeallasmuotoilua ja puhtaan skandinaavisia linjoja. Kauniin ulkomuodon ja erinomaisen vakiovarustelunsa lisäksi Exclusive -altaat ovat päivitettävissä runsailla lisäominaisuuksilla.

Lumispa

Lumispa-mallisto on syntynyt rakkaudesta suomalaiseen luontoon. Halusimme tuoda täydellisen kylpynautinnon kylpylöistä ulos pohjoisen tähtitaivaan alle. Lumispa on muodoltaan modernin skandinaavinen ja ominaisuuksiltaan täydellinen ulkoporeallas, joka kestää aikaa, katseita ja käyttöä – niin kuin hyvä design aina.

Vieritä ylös

Ota yhteyttä

Varaa aika!

Ota yhteyttä