Avajaisetuna lisäksi
ilmainen toimitus.

(Oulun korkeuteen asti)

Avaisedut
voimassa 31.1 asti.

(Palvelemme ajanvarauksella)

novitek altaat VELOXIAlta

Ulkoporealtaat, joita myös “jacuzzi” nimellä kutsutaan, ovat olleet maailmalla suosittuja jo kymmeniä vuosia, mutta nyt myös Suomessa ulkoporealtaiden suosio on kasvanut huimaa vauhtia.

Ulkoporeallas omalla pihalle tuo luxusta arkeen. Kaikki Novitek mallistomme altaat voi myös upottaa terassiin.

Novitek-ulkoporeallasperhe koostuu neljästä mallistosta. Novitek Standard, Novitek Special, Novitek Exclusive- ja Novitek Lumispa- mallistot. Eri mallistoissa vaihtelevat muun muassa altaiden koko, hierontateho, ominaisuudet ja räätälöitävyys.

Novitek Standard

Laadukas ulkoporeallas on nautinto, joka kuuluu kaikille. Novitek Standard on yksinkertaisen tyylikäs allasperhe, jonka altaat sopivat erinomaisesti ensimmäiseksi ulkoporealtaaksi. Räätälöitävistä Classic-, Exclusive- ja Lumispa-mallistoistamme poiketen Novitek Standard -altaat myydään valmiina paketteina. Nämäkin altaat valmistetaan käsityönä Salossa – taattua Suomalaista laatua.

NOVITEK Special

Veloxian Novitek Special-edition altaat. 

NOVITEK Exclusive

Uusi Exclusive -mallistomme on yhdistelmä perinteistä ulkoporeallasmuotoilua ja puhtaan skandinaavisia linjoja. Kauniin ulkomuodon ja erinomaisen vakiovarustelunsa lisäksi Novitek Exclusive -altaat ovat päivitettävissä runsailla lisäominaisuuksilla.

NOVITEK Lumispa

Novitek Lumispa-mallisto on syntynyt rakkaudesta suomalaiseen luontoon. Halusimme tuoda täydellisen kylpynautinnon kylpylöistä ulos pohjoisen tähtitaivaan alle. Novitek Lumispa on muodoltaan modernin skandinaavinen ja ominaisuuksiltaan täydellinen ulkoporeallas, joka kestää aikaa, katseita ja käyttöä – niin kuin hyvä design aina.

NOVITEK PRO
(Vuokrakohteisiin)

PRO-mallisto on täysin vuokrakäyttöön suunniteltu allasmallisto. Altaiden käyttö on suunniteltu mahdollisimman helpoksi niin kohteen omistajalle kuin vuokralaisellekin. Altaan tekniikka on lukitussa tilassa, jotta voit olla turvallisin mielin vuokratessa kohdettasi. Huollettavuus on tehty helpoksi erityisen paneloinnin ja räätälöidyn tekniikan avulla.

Vieritä ylös

Ota yhteyttä

  Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
  sinuun pian yhteyttä.

  Ota yhteyttä!

  Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
  sinuun pian yhteyttä.

  Ota yhteyttä!

  Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
  sinuun pian yhteyttä.

  Varaa aika!

  Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
  sinuun pian yhteyttä.