Tutustu näyttelytilaamme virtuaalisesti

novitek altaat VELOXIAlta

Ulkoporealtaat, joita myös “jacuzzi” nimellä kutsutaan, ovat olleet maailmalla suosittuja jo kymmeniä vuosia, mutta nyt myös Suomessa ulkoporealtaiden suosio on kasvanut huimaa vauhtia.

Ulkoporeallas omalla pihalle tuo luxusta arkeen. Kaikki Novitek mallistomme altaat voi myös upottaa terassiin.

Novitek-ulkoporeallasperhe koostuu neljästä mallistosta. Novitek Standard, Novitek Special, Novitek Exclusive- ja Novitek Lumispa- mallistot. Eri mallistoissa vaihtelevat muun muassa altaiden koko, hierontateho, ominaisuudet ja räätälöitävyys.

Novitek Standard

Laadukas ulkoporeallas on nautinto, joka kuuluu kaikille. Novitek Standard on yksinkertaisen tyylikäs allasperhe. Kaikissa Novitek altaissa käytetään vain  laadukkaimpia eristyksiä, kompontentteja sekä materiaaleja. Nämäkin altaat valmistetaan käsityönä Salossa – taattua Suomalaista laatua.

NOVITEK-Veloxia Special

Special sarjan altaat pohjautuvat Novitek Select- sarjan altaisiin, joihin olemme päivittäneet premiumtason pumput. Näillä muutoksilla halusimme tehokkaampaa vesihierontaa, hiljaisempaa käyntiääntä, tehokkaampaa suodatusta sekä parempaa energiatehokkuutta. Special sarjan altaat poikkeavat toisistaan pohjamuotoilussa ja sen vuoksi jokainen löytää omiin tarpeisiin sopivan mallin tästä laadukkaasta tuoteryhmästä.

NOVITEK Exclusive

Upeasta Exclusive mallistosta löytyy monipuolinen valikoima eri kokoisia altaiata sekä toinen toistaan erilaisia pohjamalleja. Exclusive malliston altaat on varusteltu erittäin kattavasti, mm. kosketusnäyttö, etäohjaus sekä paikkakohtaiset porenapit altaan reunoilla.

NOVITEK Lumispa

Novitek Lumispa-mallisto on syntynyt rakkaudesta suomalaiseen luontoon. Halusimme tuoda täydellisen kylpynautinnon kylpylöistä ulos pohjoisen tähtitaivaan alle. Novitek Lumispa on muodoltaan modernin skandinaavinen ja ominaisuuksiltaan täydellinen ulkoporeallas, joka kestää aikaa, katseita ja käyttöä – niin kuin hyvä design aina.

NOVITEK PRO
(Vuokrakohteisiin)

PRO-mallisto on täysin vuokrakäyttöön suunniteltu allasmallisto. Altaiden käyttö on suunniteltu mahdollisimman helpoksi niin kohteen omistajalle kuin vuokralaisellekin. Altaan tekniikka on lukitussa tilassa, jotta voit olla turvallisin mielin vuokratessa kohdettasi. Huollettavuus on tehty helpoksi erityisen paneloinnin ja räätälöidyn tekniikan avulla.

Vieritä ylös

Ota yhteyttä

  Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
  sinuun pian yhteyttä.

  Ota yhteyttä

   Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
   sinuun pian yhteyttä.

   Varaa aika
   Järvenpäähän!

   Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
   sinuun pian yhteyttä.