Ulkoporeallas
Oulu

Veloxian Oulun ulkoporealtaiden näyttelytila ja myymälä löytyy eteläisestä Oulusta, Kempeleestä. Oulun ulkoporeallas -myymälämme myyntinäyttely toimii myöskin ajanvarauksella.

Oulu, ulkoporeallas, näyttelytila

Veloxian Oulun ulkoporealtaiden näyttelytila ja myymälä löytyy eteläisestä Oulusta, Kempeleestä. Kuten kaikissa muissakin Veloxian myymälöissä, edustamamme ulkoporealtaiden kaikki mallit ovat näytillä asiakkaillemme. Myymälässämme pääset tutustumaan myös ulkoporealtaiden tekniikkaan, lämpöeristyksiin ja rakenteisiin.

Oulun ulkoporeallas -myymälämme myyntinäyttely toimii myöskin ajanvarauksella. Näin toimien haluamme varmistaa sen, että voit rauhassa tutustua ulkoporealtaisiimme, ja löytää myyjämme avulla parhaiten juuri sinun tarpeitasi vastaavan ulkoporeammeen.

Oulun ulkoporealtaiden näyttelytilan löydät helposti osoitteesta Pulkkisentie 23A, 90440 Kempele.

Arttu Maikkula

Myyjä, Oulu

“Tervehdys! Olen Veloxian Oulun ulkoporeallasmyymälän isäntä Arttu Maikkula. Tulen tutustuttamaan, ja ihastuttamaan pohjoisen altailijat Veloxian altaisiin, ja Veloxian palveluun.”

“Oma myyntitaustani on vakuutusalalta, ja se on toiminut minulle asiakaspalvelun korkeakouluna. Ulkoporealtaiden ja vakuutusten myyminen ei olekaan niin kaukana toisistaan, kun voisi kuvitella. Molemmissa tapauksissa myydään huolettomuutta ja varmuutta, ja varsinkin Veloxialla altaiden kanssa ei tarvitse ottaa yhtään riskiä tuotteen kestävyyden ja toimivuuden kannalta”, summaa Arttu ulkoporealtaiden myynnin hienouksia.

Talvisin Arttu hyppää rinteeseen, ja rentoutuu lumilaudan päällä. Kotona rentoudutaan vaimon kanssa ulkoporealtaillen. “Kyllähän myyjä, joka käyttää myymiään tuotteita on aina uskottavin. Sitä niittää, mitä kylvää”, pohjustaa Arttu vapaa-aikansa valintoja.

“Melkein jokainen asiakas kertoo aina oman, ensimmäisen poreallaskokemuksensa. Koitin muistella itse, missä olisin ensimmäistä kertaa päässyt altailemaan, mutten saa kyllä sitä päähäni”, pinnistelee Arttu muistinsa lokeroita.

“Oma suosikkini mallistosta on Everest. Siinä on hienosti parhaat ominaisuudet yhdessä paketissa. Näppärästi omaa tilaa makuupaikalla, paljastaa Arttu oman ulkoporeallassuosikkinsa.

“Varaa aika Veloxian Oulun ulkoporeallas -myymäläämme tältä sivulta, niin päästään etsimään sinulle unelmiesi ulkoporeamme”, rohkaisee Maikkula altailusta kiinnostuneita.

Scroll to Top

Varaa aika
Ouluun

Lomakkeen lähettämisen jälkeen
otamme sinuun pian yhteyttä.