Poreamme
ulos

Kaikki myymämme  ulkoporeammeet ovat suunniteltu kestämään ulkokäyttöä ympäri vuoden.

Ulkoporeamme ulos vai sisäkäyttöön

Kaikki myymämme  ulkoporeammeet ovat suunniteltu kestämään ulkokäyttöä ympäri vuoden. Veloxian ammeet ovat kestäviä, ekologisia ja aina parhaista materiaaleista valmistettuja. Poreammeet ovat tarkoitettu käytettäväksi niin sisällä kuin ulkona. Valmistuksessa käytetyt komponentit ja osat kestävät Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ja mahdollistavat samalla ammeen energiatehokkaan toiminnan.

Mietitkö poreammeen hankkimista sisälle? Ulkoporeammeiden sijoittaminen sisätiloihin on yleistynyt viime vuosina. Moderneissa poreammeissa on automaattinen suodatusjärjestelmä ja niiden käyntiääni on äärimmäisen hiljainen. Siksi poreamme on kerännyt suosiota myös sisätiloihin sijoitettuna! 

Mitä kannattaa huomioida poreammeen sijoittamisessa ulkona?

Katoksen alle vai taivasalle? Terassille vai pihamaalle? Käytännössä poreammeen voi sijoittaa ulkona lähes mihin tahansa. Kaikista tärkeintä on kuitenkin huomioida, että allasta pääsee helposti huoltamaan tulevaisuudessa. Jos allas upotetaan terassiin, tulee jokaisella sivulla olla noin 60 cm vapaata tilaa. Näin huoltotoimet pystytään suorittamaan varmasti. Poreamme tulee sijoittaa ulkona yhtenevälle tasaiselle pinnalle, joka kestää altaan, veden ja käyttäjien yhteispainon ilman vaurioita.

Entä sisällä?

Kun poreammetta sijoitetaan sisälle, on tärkeä pohtia paikkaa ammeen koon kannalta erityisen tarkasti. Muista mitata, että ympärille jää paitsi tarpeeksi tilaa huoltotoimenpiteille, myös esteettömälle kulkemiselle. Löydät valikoimastamme erikokoisia ammeita.

Sisätiloihin sijoittamisessa tulee huomioida riittävä kosteuden poisto. Ulkoporeammeen voi erinomaisesti sijoittaa myös lasitetulle terassille.

Veloxia toimittaa ammeet käyttövalmiina

Tilaa poreamme Veloxialta ja saat tinkimättömällä laadulla valmistetun ammeen. Kattavasta mallistosta löydät takuulla tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon! Meiltä saat modernit ammeet monipuolisilla ominaisuuksilla. Valittavissa on eri muotoiluvaihtoehtoja istumapaikoista makuupaikkoihin sekä niiden yhdistelmiin. Saat valita ammeesi sisävärin mallistosta riippuen jopa 6 erilaisen värivaihtoehdon joukosta.

Lisäksi poreammeet vaihtelevat muun muassa hierontatehon ja yksityiskohtaisen tekniikan perusteella. Special -malliston ammeissa on päivitetyt tehokkaammat pumput, ja Exclusive -malliston huipputason ammeista löydät puolestaan kosketusnäytön sekä paikkakohtaiset porenapit altaan reunoilla.

Kaikkien ulkoporealtaiden mukana toimitetaan ammeen lisäksi tukeva eristekansi, kuitusuodatin, vedenhoitoaineet alkuun sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettuun ammeeseen voit pulahtaa heti, eikä sinun tarvitse heti rynnätä ostamaan esimerkiksi puhdistuskemikaaleja.

Tilaa poreamme meiltä!

Veloxialta saat suositut poreammeet luotettavasti ulos käyttövalmiina ja vesitestattuna. Poreamme on ihana paikka rentoutua niin yksin, perheen kuin ystävienkin kanssa. Sen mieltä ja kehoa hellivän vaikutuksen huomaat hyvinvoinnissa jo ensimmäisen porekylvyn jälkeen. Varoitus: saatat jäädä koukkuun!

Kaikissa ammeissa käytetään vain laadukkaimpia eristyksiä, kompontentteja sekä materiaaleja. Veloxian ammeet ovat suunniteltu kestämään ulkoilmaa ympäri vuoden ja hyvä ulkoporeamme täyttää vaativankin kylpijän toiveet myös visuaalisuuden osalta! Mikä on sinun suosikkivuodenaikasi nauttia poreista? Ota yhteyttä – etsitään sinulle sopiva poreamme!

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Scroll to Top