Paras ulkoporeallas

Mikä on paras ulkoporeallas

Paras ulkoporeallas tarkoittaa jokaiselle käyttäjälle eri asioita ja siksi onkin tärkeää pohtia allasta hankkiessa omia mieltymyksiä ja tarpeita. Nouseeko merkittäväksi kriteeriksi altaan koko, hierontaominaisuudet vai modernit yksityiskohdat Halutaanko juuri tietynlainen pohjamuotoilu vai onko tärkeämpää panostaa entistä parempaan energiatehokkuuteen Veloxialta löydät parhaan ulkoporealtaan kaikkiin tarpeisiin, kaikenlaisiin kohteisiin. Parhaat ulkoporealtaat ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa ympäri vuoden. Kun haluat huipputason ulkoporealtaan, joka on valmistettu markkinoiden parhaista materiaaleista, me autamme sinua valitsemaan tehokkaan ja pitkäikäisen vaihtoehdon! Kaikki myymämme Novitek mallistojen altaat on valmistettu nykyaikaisilla valmistustavoilla, ja ne on varusteltu ensiluokkaisilla ominaisuuksilla.

Parhaassa ulkoporealtaassa yksityiskohdat vastaavat käyttäjän tarpeita

Veloxia on kotimaisten Novitek -ulkoporealtaiden valtakunnallinen jälleenmyyjä. Käsityönä Salossa valmistettu Novitek -ulkoporeallasperhe koostuu neljästä eri mallistosta, joiden tuotteet vaihtelevat niin koon, pohjamuotoilun, ominaisuuksien kuin pumppujen tehokkuuden perusteella.

Kaikissa Novitek -sarjan ulkoporealtaissa:

 • Kotimainen suunnittelu ja valmistus
 • Eristykset, komponentit ja materiaalit parasta laatua
 • Valittavissa tumma tai valkoinen sisäväri

Lisäominaisuuksina Novitek Special -mallistossa:

 • Huipputason pumput
 • Tehokkaampi vesihieronta ja suodatus
 • Hiljaisempi käyntiääni
 • Parempi energiatehokkuus
 • Lisää pohjamuotoiluvaihtoehtoja
 • Sisävärin valinta 6 eri vaihtoehdosta

Yksityiskohdat huippuun Novitek Exclusive -mallistossa!

 • Kaikki parhaat ominaisuudet muista mallistoista
 • Lisänä moderneja yksityiskohtia, kuten kosketusnäyttö ja paikkakohtaiset porenapit
  altaan reunoilla

Valaistus kunnossa vuodenajasta riippumatta!

Kaikista Novitek -ulkoporealtaista löydät monivärisen LED-tunnelmavalaistuksen. Etenkin pimeällä on ihanaa päästä valitsemaan useista eri värivaihtoehdoista juuri sen hetkiseen fiilikseen sopivat tunnelmavalot ja nauttia porekylvyn rentouttavasta vaikutuksesta! Novitek Exclusive mallistoon on saatavilla myös LED-valaistut suuttimet. Joko syysillat omassa porealtaassa houkuttaa?

Paras ulkoporeallas – parhaat terveyshyödyt

Ulkoporeallas on mitä ihanin paikka rentoutua ja sen vaikutukset tuntee paitsi kehossa, myös huomaa hyvinvoinnissa pidemmällä aikavälillä. Laskeudu porealtaaseen, sulje silmäsi ja anna kehosi painua rentona altaan istuinta vasten. Poreet rauhoittavat hermostoa ja parantavat ääreisverenkiertoa. Stressihormonien eritys vähenee ja mielihyvähormonien eritys lisääntyy. Verenpaine ja sydämen lyöntitiheys laskee, ja pian huomaat nukahtavasti huomattavasti helpommin! Koita kuitenkin malttaa nousta ensin pois altaasta…

Etsitään sinulle ulkoporeallas jo tänään!

Ulkoporealtaiden suosio on noussut Suomessa huimaa vauhtia, eikä ihme! Maailmalla jo pidempään tunnetut “jacuzzit” tuovat arkeen ripauksen luksusta. Parhaat porealtaat tuovat iloa koko perheelle, etkä takuulla malta olla kutsumatta porekylpyyn ystäviäsikään! Veloxialta saat kestävimmät ja ekologisimmat ulkoporealtaat. Kun ulkoporeallas on toimiva ja laadukas, saat itse keskittyä rentoutumiseen. Ota yhteyttä – etsitään sinulle paras ulkoporeallas!

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Scroll to Top