Ulkoporeallas
kokemuksia

Asiakkaidemme mielipide on meille tärkeää. Kokemukset altaista sekä niiden huippuluokan laadusta ovat vakuuttaneet asiakkaamme jo vuosia. Veloxian tarjoama henkilökohtainen ja joustava palvelukonsepti on saanut runsaasti kiitosta asiakkailtamme.

Ulkoporeallas kokemuksia

Asiakkaidemme mielipide on meille tärkeää. Kokemukset altaista sekä niiden huippuluokan laadusta ovat vakuuttaneet asiakkaamme jo vuosia. Veloxian tarjoama henkilökohtainen ja joustava palvelukonsepti on saanut runsaasti kiitosta asiakkailtamme. Keräämme jatkuvasti kokemuksia asiakkailta paitsi palvelusta, myös itse ulkoporealtaiden käytöstä. Näiden palautteiden pohjalta kehitämme palvelujamme sekä itse tuotetta jatkuvasti!

Kestävyys ja laatu

Ostamalla  ulkoporealtaan Veloxialta, ostat itsellesi myös mielenrauhaa tulevaisuuteen sekä laadun että palvelun osalta. Kaikki porealtaat on varusteltu ensiluokkaisilla teknisillä ominaisuuksilla ja niiden valmistukseen on käytetty vain parhaita materiaaleja, eristyksiä sekä komponentteja. Myös visuaalinen ilme on hiottu huippuunsa. 

Asiakkaidemme kokemus altaiden kestävyydestä, materiaaleista ja toiminnoista on ollut todella mieluisa! Jos arvostat ammattitaitoista palvelua ja haluat ennen kaikkea investoida korkealaatuiseen, energiatehokkaaseen ja kestävään ulkoporealtaaseen, Valitse ulkoporeallas Veloxialta.

Veloxialta saat täyden palvelun!

Veloxia on täydenpalvelun ulkoporealtaiden erikoisliike. Me myymme ja toimitamme käyttövalmiin ulkoporealtaan haluamaasi paikkaan. Saat toimituksen yhteydessä jopa vedenhoitoaineet ensimmäistä puhdistuskertaa varten! Asiantunteva henkilökuntamme tietää, miten ja mihin poreallas kannattaa sijoittaa – niin pihalla, terassilla kuin sisälläkin.

Lisäksi ulkoporealtaiden mukana toimitetaan paksu eristekansi, kuitusuodatin, vedenpuhdistusaine sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu poreallas on valmis vastaanottamaan ensimmäiset kylpijät heti toimituksen jälkeen!

Autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan ulkoporealtaan!

Paras ulkoporeallas on sellainen, joka vastaa omia tarpeita ja mieltymyksiä täydellisesti. Kun porealtaassa on juuri sopiva pohjamuotoilu, pihalle sopiva väri ja tarpeeksi tehokkaat hierontapumput, on käyttökokemuskin taatusti onnistunut!

Veloxian myymä poreallasvalikoima koostuu eri tasoisista mallistoista. Eri mallistoissa vaihtelevat muun muassa altaiden koko, muotoilu, värivaihtoehdot, hierontateho, ominaisuudet ja räätälöitävyys.

Haluatko makuupaikat, istumapaikat vai molemmat? Entä tehokkaammat hieronta- ja suodatinpumput vai kosketusnäyttö ja etäohjaus? Kolmelle, neljälle vai seitsemälle henkilölle? Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita kokemuksia ja siksi autammekin valitsemaan toiveidesi mukaisen ulkoporealtaan!

Tilaa ulkoporeallas vaikka heti!

Miksi ulkoporealtaat keräävät niin paljon onnistuneita kokemuksia? Mikä on aiheuttanut porealtaiden suosion kasvun Suomessa? Ulkoporeallas on kerrassaan ihana paikka rentoutua omassa kodissa joko yksin, perheen tai ystävien kanssa. Kun ulkoporeallas on toimiva ja tasokas, saat itse keskittyä rentoutumiseen ja poreiden tarjoamista terveyshyödyistä nauttimiseen!

Tiesitkö?

  • Porealtaassa stressihormonien, kuten kortisolin eritys vähenee.
  • Säännöllinen käynti porealtaassa auttaa parantamaan nukahtamista ja unenlaatua.
  • Porealtaassa loikoilu rauhoittaa autonomista ja ääreishermostoa.
  • Poreiden vaikutus parantaa ääreisverenkiertoa ja kudokset saavat paremmin ravinteita ja happea.
  • Porealtaassa verenpaine ja sydämen lyöntitiheys laskevat.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Scroll to Top