Ulkoporeallas
Turku

Turku, ulkoporeallas, näyttelytila

Veloxian Turun ulkoporealtaiden näyttelytila ja myymälä löytyy Raisiosta. Kuten kaikissa muissakin Veloxian myymälöissä, edustamamme Novitek-ulkoporealtaiden kaikki mallit ovat asiakkaillemme esillä. Turunkin myymäläämme olemme rakentaneet malliterassit helpottamaan asiakkaidemme oman ulkoporealtaan asennuksen työmäärän arviointia. Myymälässämme pääset tutustumaan myös Novitek-ulkoporealtaiden lämpöeristyksiin, tekniikkaan ja rakenteisiin.

Turun ulkoporeallas -myymälämme myyntinäyttely toimii, kuten kaikki muutkin myymälämme, ajanvarauksella. Tällä tavoin haluamme varmistaa sen, että voit rauhassa tutustua ulkoporealtaisiimme, ja löytää myyjämme avulla parhaiten juuri sinun tarpeitasi vastaavan ulkoporeammeen.

Turun ulkoporealtaiden näyttelytilan löydät helposti osoitteesta Kuninkojantie 144, 21280 Raisio.

Taneli Leppänen

Myyjä, Turku

“Tervehdys! Olen Veloxian Turun ulkoporeallasmyymälän asiantuntija Taneli Leppänen. Minulle kunnia-asia on ottaa myymäläämme vastaan onnellisia asiakkaita, ja sanoa näkemiin vieläkin onnellisemmille tuleville altailijoille.”

“Ulkoporealtaat ovat oikeita hyvän mielen tuoteita, joita on ilo esitellä, ja myydä. Veloxian edustamat Novitekin altaat ovat juuri se varmin valinta pohjoisen olosuhteisiin. Näiden ulkoporeammeiden kanssa ei asiakkaiden tarvitse ottaa yhtään riskiä tuotteen kestävyyden ja toimivuuden kannalta”, pohjustaa Taneli ulkoporealtaiden myyntityötä.

Taneli muistaa oman, ensimmäisen altailukokemuksensa hyvin. “Olimme perheen kesken Himoksella talvilomalla, ja siinä vuokramökissä oli poreallas. Siitä saakka olen unelmoinut omasta altaasta”, kertoo Taneli altailukokemuksistaan.

“Oma suosikkini Novitekin mallistosta on Halti. Sehän on oikea kaveriporukan illanviettoon suunniteltu alla, jossa on reilusti tilaa neljälle altailijalle”, perustelee Taneli omaa omaa ulkoporeallassuosikkiansa.

“Varaa aika Veloxian Turun ulkoporeallas -myymäläämme tältä sivulta, niin päästään etsimään sinulle unelmiesi ulkoporeamme”, rohkaisee Leppänen altailusta innostuneita.

Scroll to Top

Varaa aika
Turkuun

Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
sinuun pian yhteyttä.

Varaa aika
Ouluun

Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
sinuun pian yhteyttä.

Ota yhteyttä

  Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
  sinuun pian yhteyttä.

  Varaa aika
  Järvenpäähän

  Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
  sinuun pian yhteyttä.