Ulkoporeallas
Turku

Turku, ulkoporeallas, näyttelytila

Veloxian Turun ulkoporealtaiden näyttelytila ja myymälä löytyy Raisiosta. Kuten kaikissa muissakin Veloxian myymälöissä, edustamamme Novitek-ulkoporealtaiden kaikki mallit ovat asiakkaillemme esillä. Turunkin myymäläämme olemme rakentaneet malliterassit helpottamaan asiakkaidemme oman ulkoporealtaan asennuksen työmäärän arviointia. Myymälässämme pääset tutustumaan myös Novitek-ulkoporealtaiden lämpöeristyksiin, tekniikkaan ja rakenteisiin.

Turun ulkoporeallas -myymälämme myyntinäyttely toimii, kuten kaikki muutkin myymälämme, ajanvarauksella. Tällä tavoin haluamme varmistaa sen, että voit rauhassa tutustua ulkoporealtaisiimme, ja löytää myyjämme avulla parhaiten juuri sinun tarpeitasi vastaavan ulkoporeammeen.

Turun ulkoporealtaiden näyttelytilan löydät helposti osoitteesta Kuninkojantie 144, 21280 Raisio.

Henry Keikkala

Myyjä, Turku

“Tervehdys! Olen Veloxian Turun ulkoporeallasmyymälän asiantuntija Henry Keikkala. Minulle kunnia-asia on ottaa myymäläämme vastaan onnellisia asiakkaita, ja sanoa näkemiin vieläkin onnellisemmille tuleville altailijoille.”

“Ulkoporealtaat ovat oikeita hyvän mielen tuoteita, joita on ilo esitellä, ja myydä. Veloxian edustamat Novitekin altaat ovat juuri se varmin valinta pohjoisen olosuhteisiin. Näiden ulkoporeammeiden kanssa ei asiakkaiden tarvitse ottaa yhtään riskiä tuotteen kestävyyden ja toimivuuden kannalta”, pohjustaa Henry ulkoporealtaiden myyntityötä.

Henry muistaa oman, ensimmäisen altailukokemuksensa hyvin. “Olimme perheen kesken Himoksella talvilomalla, ja siinä vuokramökissä oli poreallas. Siitä saakka olen unelmoinut omasta altaasta”, kertoo Henry altailukokemuksistaan.

“Oma suosikkini Novitekin mallistosta on Halti. Sehän on oikea kaveriporukan illanviettoon suunniteltu alla, jossa on reilusti tilaa neljälle altailijalle”, perustelee Henry omaa omaa ulkoporeallassuosikkiansa.

“Varaa aika Veloxian Turun ulkoporeallas -myymäläämme tältä sivulta, niin päästään etsimään sinulle unelmiesi ulkoporeamme”, rohkaisee Keikkala altailusta innostuneita.

Scroll to Top