Ulkoporeallas
Tampere

Tampere, ulkoporeallas, näyttelytila

Veloxian Tampereen ulkoporealtaiden myymälä ja näyttelytila sijaitsee Pirkkalassa, Jasperinojan teollisuusalueella. Pirkkalassa, aivan kuten muissakin Veloxian myymälöissä, näytteillä on kaikki edustamamme Novitek-ulkoporealtaiden mallit. Olemme rakentaneet malliterassit helpottamaan asiakkaitamme oman ulkoporealtaan asennuksen tarpeiden arviointia. Lisäksi voit tutustua myymälässämme Novitek-ulkoporealtaiden tekniikkaan, rakenteisiin, ja lämpöeristyksiin.

Tampereen ulkoporeamme -myymälämme myyntinäyttely toimii aina ajanvarauksella. Haluamme varmistaa tällä tavalla sen, että voit rauhassa tutustua tuotteiaiimme, ja löytää myyjämme avulla juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan ulkoporeammeen.

Löydät Veloxian Tampereen ulkoporeammeiden näyttelytilalle helposti ajamalla E12-tieltä Jasperinojan liittymästä. Löydät myymälämme osoitteesta Jasperintie 270, Pirkkala.

Jari Matinniemi

Myyjä, Tampere

Moi! Olen Jari Matinniemi, ja toimin ulkoporealtaiden asiantuntijana Veloxian Tampereen myymälässä. Minulle on kunnia-asia löytää asiakkailleni oikein mitoitettu, ja kaikki tarpeet huomioiva ulkoporeallas.

Nautin työstäni alan asiantuntijana, ja voin aidon ylpeänä esitellä laadukkaita, kotimaisia Novitek-ulkoporealtaita. Oma, ensimmäinen kokemukseni ulkoporealtaista on vuosien takaa Lapista, jossa pääsimme rentoutumaan mökin ulkoporealtaassa laskupäivän jälkeen. Samaa fiilistä haluan tarjota asiakkaillenikin.

Oma suosikkimallini Novitekin ulkoporeammeista on ehdottomasti Kiilo. Siinä yhdistyy hienosti käytännöllisyys, sekä luksus. Kiilo on kuuden hengen ulkoporeallas, josta ei vaativinkaan altailija löydä puutteita ominaisuuksista.

Lataudun myyntityöhön aktiivisella liikunnalla, ja lajejani ovat pyöräily, ja ulkoporeammemyyjälle hienosti sopiva uinti.

Varaa ihmeessä aika Veloxian Tampereen ulkoporeallas -myymäläämme, ja etsitään sinulle unelmiesi ulkoporeamme.

Scroll to Top