Valmistusmateriaalit

Materiaalit / Ominaisuudet

Ulkoporeallasta hankkiessa on hyvä tutustua altaan ominaisuuksien lisäksi valmistuksessa käytettyihin materiaaleihin. Novitek ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Altaamme on suunniteltu pohjoisen oloihin – ne kestävät aikaa, säätä ja pitävät omistajaansa hyvänä vuosikymmenet.

Kaikkien Novitek-ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloitusvedenhoitoaineet sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse heti ostaa esimerkiksi vedenhoitoaineita.

Alta olevasta listauksesta voit tutustua tarkemmin ulkoporealtaissamme käytettyihin materiaalein ja niiden valmistajiin. (pidätämme oikeudet muutoksiin)

Lämpöeristys

(Finnfoam, Suomi / Salo)

Altaiden seinät ja pohja on eristetty kotimaisella homehtumattomalla suulakepuristetulla polyuretaanieristeellä, joka takaa markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

Ohjauskeskus, lämmitin ja näyttöpaneeli

(Balboa Water Group, USA)

Novitek-ulkoporealtaissa käytetään alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan, ohjauskeskuksia, lämmittimiä ja näyttöpaneelia. Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita

Pumput

(Balboa Water Group , USA) ja (Kollers, Itävalta)

Vesihieronta pumput ovat laadukasta Balboan tuotantoa. Altaiden energiatehokkaat suodatinpumput puolestaan toimittaa Kollers. Altaissamme ei käytetä erillistä ilmaporesuuttimia, joista altaan veteen tulee ainoastaan ilmakuplaa. Ilmaporekuplat tuntuvat monesti viileältä, sekä samalla viilentävät vettä.

Suuttimet, suutinrungot ja hierontatehon säätöventtiilit

(Balboa Water Group , USA)

Altaissamme on suoria, pyöriviä, sekä suunnattavia suuttimia. Kaikista altaiden suuttimista tulee vesihierontaa. Altaiden suuttimien ja suutinruonkojen mahdollinen huoltaminen on erityisesti huomioitu altaan valmistuksessa. Suurimmasta osasta altaita löytyy myös hierontatehon säätämiseen tarkoitetut paineensäätöventtiilit, jotka ovat myös laadukasta Balboan tuotantoa.

Alumiinirunko ja altaan tukirakenteet

( Lounais-Suomen Alihankinta, Salo) (Alumiini Mäkelän Alu)

Kaikissa altaissamme on pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.

Vesiputket ja putkiston sulkuventtiilit

(Oy Toppi Ab, Espoo)
(Balboa Water Group, USA)
(Waterway, USA)

Altaiden vesiputkina käytetään notkeaa ja kierrätysmateriaaleista valmistettua Toppi Oy:n valmistamaa vesiputkea. Notkean putken edut korostuvat työstettäessä putkea. Putkiston sulkuventtiilien avulla veden tulo voidaan katkaista esim. pumpulle jolloin mahdollisen rikkoutuneen pumpun vaihto käy kätevästi ilman altaan tyhjennystä.

Altaan pohjamateriaali

(Senoplast Klepsch CO. Itävalta)

Novitek-altaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä (pohjan eristepaksuus 8 cm). ABS-muovinen pohja-allas suojaa altaan pohjaeristystä ja koneistoa.  Käyttämämme ABS-muovin laatu on erittäin korkealuokkainen.

Komposiittiulkoverhous

(UPM, Suomi)
(Plastrex Europe OU, Viro)

Altaiden ulkopinnoissa käytettävä komposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.

Kestävä eristekansi

(Kansinahka Puola)
(Eristeet BEWI Tarvasjoki Suomi)
(Valmistus VA-Varuste Group Tampere Suomi)

Jokaisen altaamme mukana tulee 12 cm paksu säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden

LED-valaistus

Monivärinen LED-tunnelmavalaistus vesirajassa lisää porekylvyn rentouttavuutta. Special, Exclusive- ja Lumispa – mallistoihin saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena myös LED-valaistut suuttimet.

Suosituimmat tuotteet

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Scroll to Top