Makalu

11 990,00 

Makalu

Tervetuloa nauttimaan ylellisestä rentoutumisesta ja yhteisestä perheaikaan Makalu ulkoporealtaalla!  Tämä poreallas yhdistää edistykselliset ominaisuudet, energiatehokkuuden ja erittäin tyylikkään ja modernin  muotoilun yhteen pakettiin. Olipa kyse sitten ansaitusta tauosta arjen kiireiden keskellä tai hauskoista hetkistä ystävien ja perheen kanssa, Makalu ulkoporealtaassa on suosituin pohjamuotoilumme, kaksi maksuupaikkaa ja kolme istumapaikkaa. Vakiona ennennäkemätön varustetaso! Kaikki altaamme on varustettu uusimmalla, erittäin energiatehokkaalla eristyksellä. Tee pihastasi keskipiste, joka houkuttelee rentoutumaan ja viettämään unohtumattomia hetkiä yhdessä!

Vakiovarusteet

Parempaa tehoa pienemmällä kulutuksella

Täysin uusittu VOW veden kierrätysteknologia mahdollistaa tasaisemman hierontakokemuksen pienemmällä energiankulutuksella. Aiempiin malleihin verrattuna teho on jopa 75 % parempi ja energiankulutus 45 % alhaisempi.

Patentointu puhdistusjärjestelmä

Tehokkaampi CYRSTAL CLEAN vedenkierrätys mahdollistaa veden suodattamisen nopeammin. Allas kierrättää vettä kolmella eri vyöhykkeellä, joista kaksi vyöhykettä on suunnattu alaspäin pohjan puhdistamiseksi.

OZMIX™ tuhoaa tutkitusti eniten bakteereja

OZMIX™ desinfiointijärjestelmä on huomattavasti vastaavia desinfiointimenetelmiä edistyksellisempi. Tutkimustulokset osoittavat järjestelmän tuhoavan 20 % enemmän bakteereita muihin markkinoilla oleviin järjestelmiin verrattuna.

Entistä nautinnollisempi hierontajärjestelmä

Altaiden INFINITY hierontasuuttimet eivät ainoastaan pyöri, liiku ylös ja alas, vaan luovat painetta kahdeksikon muotoisessa liikkeessä. Huippuunsa hiottu teknologia nostaa mukavuuden entistä korkeammalle ja tarjoaa miellyttävän ja tasaisen hierontakokemuksen.

Altaan etäohjaus

Altaan etäohjauksella voit seurata altaasi tilaa paikasta riippumatta. Etäohjauksella saat kätevästi muokattu altaasi asetuksia.

Markkinoiden energiatehokkain

Altaiden tukikehyksissä on umpinaiset 3,5 cm POLYFOAM-paneelit, jotka on kiinnitetty ulkorungon sijaan itse altaaseen. Uusi eristysteknologia on paras mahdollinen, ja se takaa ulkoporeammeiden kestävyyden sekä helpottaa altaiden huoltoa ja ylläpitoa.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
Ulkoverhous Valaistu™, UV-suojattu
Allaskuori Poli-Max™ polyuretaani vahvistus
Eristys Uusi Scandinaavinen eristys (Monikerros eristys)
Suodatusjärjestelmä 2 kpl Antibakteerinen suodatin, Crystal Clean vedenkierrätysjärjestelmä, Ozmix™ veden desifiointijärjestelmä
Runko WPS
Valaistus Sisä- ja ulkovalaistus
Kansi Eristekansi 12 cm. Kansi ohenee reunoille päin, jotta vesi valuu pois
Paino ja mitat
Paino 393 kg
Mitat 215 × 215 × 86,5 cm
Tekniikka
Sähkö 3 x 16A 400V + 1 x 16A toiselle lämmittimelle
Lämmitys 3 kW + 3 kW
Vesihierontapumppu 2 kpl 3 HP
Kiertovesipumppu Energiaa-säästävä W-EC kiertovesipumppu (0.25 kW)
Keskusyksikkö Gecko (IN.YE-3)
Ohjauspaneeli SmartTouch
Käyttäjäystävällisyys ja mukavuus
Vesitilavuus 1070 l
Makuu / istumapaikat 2 Makuu / 3 istumapaikkaa
Infinity suuttimet 4
Suuttimet yhteensä 51
Vesiputous, vesiputous suuttimet 1 kpl valaistu vesiputous
Vedenpaineenohjaus WOW elektroninen vedenohjausjärjestelmä
Äänentoistojärjestelmä Kyllä
Altaan etäohjaus Kyllä Smartphone™ aplikaatio

Lisävarusteet

WIS INLINE SYSTEM

This useful, built-in accessory provides 24-hour monitoring of your spa’s water quality status via your smartphone.

LED-valaistut suuttimet

The new circulation jet has been designed to have 3 zones, 2 of which are directed downwards to stir up sand and dirt from the bottom of the spa.

Samankaltaisia tuotteita

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Scroll to Top