Ale!

Novitek Ylläs

13 490,00  11 990,00 

Ylläs ulkoporeallas on mieletön sinulle, jos kaipaat kokoa, näköä ja tehoa!

Tähän suureen altaaseen mahtuu jopa 9 kylpijää samanaikaisesti. Ylläksen koko ja muotoilu mahdollistaa altaan monipuolisen käytön, joko seurustelualtaana isommalle porukalle tai perheelle, jossa lapset kaipaavat tilaa leikkiä ja pulikoida. Altaasta löytyy kaksi nojatuolimaista kapteeninpenkkiä täysin omilla hierontapumpuilla, josta saa rentouttavan tehokkaan hieronnan koko vartalolle. Näistä paikoista löytyy monipuolinen selkä-, hartia-, takareisi-, pohje- sekä jalkapohjahieronta.
Osa suuttimista on pyöriviä ja osa suunnattavia, jolloin suuttimia pystyy suuntaamaan tiettyihin kohtiin tai halutessaan niitä pystyy myös sulkemaan pyörittämällä suutinta vastapäivään, jolloin teho ohjatuu muille suuttimille. Exclusive sarjassa helppous ja mukavuus on viety äärimmilleen, joka tarkoittaa että saat painettua paikkakohtaisesta säätimestä poreet päälle ja pois sekä säädettyä hieronnan voimakkuuden, nousematta paikaltasi näyttöpaneelille. Näin ollen saat nauttia juuri sen kaltaisesta hieronnasta jota itse kaipaat sillä hetkellä.
Exclusive sarjan altaisiin kuuluu aina vakiona huippulaadukas Balboa- kosketusnäyttö etäohjauksella. Kristallin kirkkaan veden takaa vedenhoitoaineen lisäksi tuplasuodatus, otsonaattori sekä tehokas kuitusuodatin. Kaikista altaista löytyy aina vakiona tunnelmaa luova LED-valaistus, jossa valittavissa useita eri värejä.

Huippulaadukkaat Novitekin altaat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa  yli 20 vuoden kokemuksella! Suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon altaan laadukas eristys ja helppo huollettavuus. Novitekin altaissa käytetään vain Amerikkalaisen markkinajohtajan – Balboan pumppuja, ohjainyksikköä ja suuttimia. Kaikki Novitekin altaat eristetään suomalaisella Finfoam polyuretaanieristeellä, joka on ainutlaatuisen energiatehokas suomen vaativiin sääolosuhteisiin.  Novitekin kaikissa ulkoporealtaissa on pohjassa sekä kaikilla sivuilla paksu eriste, sekä altaaseen kuuluu myös aina 12cm paksu eristävä lämpökansi. Kaikki altaat käyvät läpi aina tarkan laadunvalvonnan valmistusprosessin aikana, sekä jokainen allas vesitestataan ennen kun se lähtee asiakkaalle. Tämä takaa tasaisen HUIPPULAADUN!

Lisävarusteet:
Lisälämmitin
Upotuspanelointi
LED-valaistut suuttimet ja säätövivut

Tekniset tiedot

Koko: 275 x 220 cm
Korkeus: 102 cm
Henkilömäärä: 9
Istumapaikkoja: 9
Makuupaikkoja: –
Hierontasuuttimia: 89
Hierontapumput: 2 x 1,5 kW + 1 x 2,6 kW
Suodatinpumppu: 0,3 kW
Lämmitin: 3 kW + 3 kW
Vesitilavuus: 2200 l
Paino tyhjänä: 450 kg
Sähköliitäntä: 3 x 16 A (400V)

Värivaihtoehdot

Sisäväri

Alba
Pearl Shadow
Silver Sterling

Ulkoverhoilu

UPM Musta
UPM Ruskea
UPM Harmaa

OLETKO KIINNOSTUNUT KUULEMAAN LISÄÄ?

Jätä yhteydenottopyyntö

  Vieritä ylös

  Ota yhteyttä

   Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
   sinuun pian yhteyttä.

   Ota yhteyttä!

   Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
   sinuun pian yhteyttä.

   Varaa aika
   Järvenpäähän!

   Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme
   sinuun pian yhteyttä.