Swimspa Energy Deep

33 990,00 

Terveyttä ja mieltä kohentavaa vesikuntoilua monipuolisesti ympärivuoden omalla pihallasi! Tässä mahtavassa vastavirta-altaassa pystyt harrastamaan uintia, soutua sekä monipuolista jumppaa jumppakuminauhojen avulla. Altaisiin on myös saatavilla erilaisia lisävarusteita kuten esimerkiksi juoksumatto, vedenalainen trampoliini tai kuntopyörä.

Vastavirta ominaisuus tulee tässä altaassa viidestä suuresta suuttimesta, jotka on yhdessä rivissä ja niitä pystyy säätämään portaattomasti itselleen sopivaksi. Lisäksi veden pohjasta tulee kahdesta suuresta suuttimesta painetta, jolloin se kelluttaa kehoasi samalla kuin uit.

Kun vastavirta-allaspuoli ja poreallaspuoli on erikseen, saat määritellä molempiin eri lämpötilat, koska usein treenivedenlämpötilaksi halutaan viileämpää vettä, kuin porehieronnassa rentoutuessa. Mikäpä olisi rentouttavampaa, kuin mennä uimatreenin jälkeen nauttimaan ainutlaatuista hierontaa!

Spa Euphoria on täydellisen hieronnan ulkoporeallas. Euphoria altaasta löytyy yksi makuupaikka ja neljä istumapaikkaa sekä ainutlaatuinen  Levitation Bed™-ominaisuus, jota voidaan kutsua porealtaiden hierontapöydäksi. Levitaatio peti on edistynein ja innovatiivisin ulkoporealtaiden lisävaruste, mitä markkinoilta saa ja siinä voit maata selällään tai vatsallaan ja nauttia koko vartalon hieronnasta! Ergonomisesti suunnitellut paikat on jokainen varustettu erilaisilla ainutlaatuisilla hierontaominaisuuksilla. Makuupaikasta löytyy Intense Therapy Zone™ ja istumapaikoissa on molemmissa myös erilaiset ainutlaatuiset hierontaominaisuudet; Therapy Wave Zone™ sekä Aqua Rolling Massage™.  Täydellisen hierontakokonaisuuden takaa hierontasuuttimien muotoilu sekä tehokkaat hierontapumput. Viimeistellyn tunnelman luovat vakiona kuuluvat LED-valot, valaistut niskatyynyt, tunnelmaa luova aromaterapia järjestelmä, vesiputous, äänentoistojärjestelmä, Aqua Rolling Massage™, Therapy Wave Zone™, Intense Therapy Zone™ and Waterfall Massage™ sekä  Hybrid Heating ™ -järjestelmällä.

Aqua Rolling Massage™ – Ekslusiivinen Aqua Rolling Massage™ puskee vettä voimakkaasti alaselän kautta ylös, jolloin koko selän lihakset saavat ainutlaatuisen hierontakokemuksen.

Therapy Wave Zone™ – tekee hieronta-ohjelmaa suutinrivi kerrallaan alhaalta ylöspäin, jolloin saat koko selän kattavan hieronnan.

Intense Therapy Zone™ – tarjoaa alaselän alueelle ainutlaatuisen intensiivisen hieronnan, jonne saadaan ohjattua kokonaan yhden pumpun hierontatehot vain näiden ainutlaatuisten viiden suuttimen käyttöön. Suuttimiet on suunniteltu niin, että vesi tulee kahdesta reijästä ja spiraali “hajottaa” veden, jolloin hierontanautinto on täydellinen.

Waterfall Massage™ – viimeistelee tämän ulkoporealtaan tarjoaman hieronnan. Vesiputoushieronta tulee rentouttavan pehmeästi kaaressa ja hivelee hartioitasi lämpimällä vedellä.

Maximaalisen vedenpuhdistuksen takaamiseksi allas on varusteltu 3 suodattimella, UV-valolla ja otsonaattorilla. Näihin yhdistettynä oikeat hoitoaineet pitävät veden kristallin kirkkaana pitkään.

Kaikissa altaissamme on automaattinen jäätymisenesto-ohjelma, jolloin altaan vesipumput käynnistyvät jos veden lämpötila laskee riittävän alhaiseksi.

Allas on suunniteltu erittäin energiatehokkaaksi kolminkertaisella eristystekniikalla, pohjaeristyksellä sekä erittäin energiatehokkaalla kiertovesipumpulla. Lisäksi näistä löytyy ainutlaatuinen Hybrid Heating ™ – järjestelmä, joka hyödyntää veden kitkaa ja muuntaa sen lämmöksi. Altaisiin kuuluu myös aina paksu lämpökansi.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää? 

Jätä yhteydenottopyyntö

Ominaisuudet ja lisätiedot

Vieritä ylös